29 februari 2024
De Onkrant
Registreren
 
 
 
 
Login aanmaken
De wachtwoordvelden mag je leeg laten als je automatisch een wachtwoord toegewezen wilt krijgen. Gebruik geen HTML tekens zoals </ >, andere speciale tekens zijn prima!
In geval je iets niet snapt...
 • Je moet wel een geldig e-mail adres opgeven want daarheen wordt een bevestigings e-mail gestuurd met daarin een link om je aanmelding te voltooien. Controleer daarom ook na registratie en het ophalen van je e-mail of deze e-mail niet in de spambox aanwezig is want dat kan soms gebeuren vanwege te strenge spamfilters.
  Het e-mail adres wordt gebruikt om in te loggen en voor administratieve redenen zoals het toezenden van een nieuw wachtwoord.
  Je e-mail adres zal NOOIT zichtbaar zijn voor andere gebruikers en nooit gebruikt worden voor andere dingen.
 • Het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn en maximaal 40 tekens lang en bestaan uit tenminste 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken.
  Zorg voor een sterk wachtwoord wat niet geraden kan worden en gebruik geen wachtwoord wat je ook al voor andere dingen gebruikt.
 • De gebruikersnaam, in het Engels ook wel Nickname genoemd, mag geen spaties of speciale tekens bevatten behalve het - of _ teken.
  De gebruikersnaam mag maximaal 25 tekens lang zijn.